Tilbud til erhvervskunder
Første 2 mdr. 50 %
Overvejer du Pelican lager til din virksomhed?
Premium erhvervslokaler

Bliv en del af et dynamisk erhvervsfællesskab i renoverede lokaler med adgang døgnet rundt, store porte og fleksible muligheder for både kontor, lager og andre formål indenfor let industri.

Læs mere her

Løsninger til din virksomhed

Lagerrum

Lagerrum fra 1 - 50 m², der altid er tørre, sikre og med lette adgangsforhold.

Læs mere

Garage

Slip for unødvendig slid og slæb. Med en garageport kan du køre helt ind på lageret.

Læs mere

Kontorplads

Mangler du et kontor til én eller flere medarbejdere, så har vi løsningen.

Læs mere

Showroom

Kombiner det traditionelle lager med muligheden for at have en arbejdsplads. Op til 135 m².

Læs mere

XL lager

Op til 160 m2 lager med ekstra bred garageport med op til 6 meters lofthøjde.

Læs mere

Parkering

Din egen personlige videoovervågede parkeringsplads i eller omkring København.

Læs mere

Fordele for din virksomhed

Varemodtagelse

Vores medarbejdere kan modtage varer sendt til dit lagerrum

Affaldshåndtering

På udvalgte centre har du mulighed for at få adgang til store affaldscontainere

Adgang når det passer dig

Du har adgang til Pelican alle dage fra 5.30 - 22.00

Ofte stillede spørgsmål

Er self storage sikkert?

Ja. Alle Pelican-centre har videoovervågning og sikkerhedssystem inkluderet i prisen. Der er personale på alle vores centre på hverdage fra 10.00 til 18.00 og i weekender fra 10.00 til 14.00. Vores centre er godt sikrede og kræver en personlig adgangskode eller chip for at komme ind på området. Desuden har alle opbevarings- og lagerrum ekstra sikre låse.

Er der nok plads?

Ja. Vi kan lave en skræddersyet løsning, der passer til din virksomhed. Vi har opbevarings- og lagerenheder tilgængelige i alle størrelser fra 1 til 160 m2. Vores standardhøjde for opbevarings- og lagerrum er 2,7 m., men har du brug for ekstra højt til loftet, kan vi også tilbyde rum med op til 6 m. til loftet. Kontakt os på 80 20 70 40 for at høre mere om, hvilke centre der tilbyder disse lagerrum.

Er der risiko for fugt og frost?

Nej. Når du opbevarer ting hos Pelican behøver du ikke bekymre dig om fugt eller frost i dit opbevarings- eller lagerrum. Alle vores rum er opvarmede, og vi har moderne ventilationssystemer for at sikre, at dit opbevarings- eller lagerrum altid har et normalt fugtighedsniveau.

Kan jeg ændre rum- eller lagerstørrelse?

Ja, og det er gratis. Hvis du pludselig står og har brug for ekstra eller mindre opbevaring, kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig. Vi kan enten tilbyde dig et nyt opbevaringsrum eller et ekstra rum. Det er alt sammen op til dig.

Lej et lager hos Pelican Self Storage til erhvervsopbevaring

Tilføj et ekstra lager til din virksomhed.

Når din virksomhed vokser, bliver pladsen ofte mindre. Hvis I ikke ønsker at flytte ud af jeres kontorlokaler, kan leje af et opbevaringsrum være en god løsning. Hos Pelican Self Storage kan du let og enkelt få mere plads ved at leje erhvervsopbevaring.

Vi tilbyder attraktive lokationer i og omkring hele København, høj sikkerhed i form af tørre og opvarmede faciliteter, samt 24-timers videoovervågning.

Uanset erhverv har vi rumtyper og størrelser, der passer til behovet. Er du i tvivl om, hvilken størrelse dit opbevaringsrum skal være? Så benyt vores størrelsesberegner. Du vælger blot, hvilke ting du skal have opbevaret, og så guider vi dig til den rigtige størrelse.

Sådan optimerer vi din plads

Pulterrum, kaoslager, depotrum – kært barn har mange navne, og opbevaringsrum tager ofte navn efter bortgemt og henstillet rod. Men erhvervsopbevaring er ikke blot et depot af arkiverede dokumenter, dæk, en gammel reol og andre af firmaet ejendele – det er en strategisk opgradering.

Den ekstra ledige plads giver mulighed for fleksible logistikløsninger – med vores isolerede og frostfrie opbevaringsrum kan du f.eks. trygt udvide din webshops produktlager. At leje opbevaringsrum hos Pelican Self Storage giver mulighed for at lave en frisk lagerstatus og medfører samtidig automatisk lagerhåndtering og varemodtagelse – alt sammen under de fornødne sikkerhedsforanstaltninger.

Dækopbevaring, møbelopbevaring eller tøjopbevaring? Med opbevarings- og lagerenheder fra 1 til 160 m2 og med mulighed for 6 m til loftet, er intet for stort eller småt. Vi mener, at god opbevaring er aktiv opbevaring. Når man lejer lagerlokaler, bliver pladsen oftest optimeret og udnyttet bedre, end hvis det overskydende udstyr eller den sidste produktlevering blot skubbes ned i et hjørne eller et depotrum.

Uanset om du ønsker et flot Flexlager eller et praktisk pluklager, så kan etableringen af den ekstra opbevaringsplads hos Pelican Self Storage samtidig hjælpe med at sætte skub i din virksomheds forretninger og effektivitet.

Hvor finder du Pelican Self Storage?

Med centrale placeringer i hele København og omegn er vi let tilgængelige inden for et stort areal af Sjælland og Nordsjælland. I København er vi placeret centralt på
Østerbro, Amager (fra Ørestad til Amagerbro), Nordvest, Valby og Sydhavnen. Med andre ord, så er vores rum tæt på uanset om din virksomhed er placeret på Nørrebro, Frederiksberg eller i Kbh. centrum.

Ligger dine virksomhedslokaler lidt uden for København i f.eks. Gentofte, Herlev, Glostrup eller Albertslund, finder du vores nærmeste centre i Rødovre og Gladsaxe. Mod nord tilbyder vi opbevaringsrum i Virum, og i Nordsjælland kan du benytte vores center i Hillerød.

Når dine ting skal flyttes, hjælper vi naturligvis også gerne med at arrangere flytning gennem et pålideligt flyttefirma, nemlig vores partner Express Flyt.

Et center med mange gode fleksible løsninger

Hos Pelican kan du leje traditionel lagerplads i form af eksempelvis et smart garagelager med mulighed for parkering af bil og trailer lige foran indgangen. Ønsker du et sted, hvor du kan etablere en arbejdsstation i dit lagerrum – måske endda et lille værksted? Eller vil du gerne have mulighed for at invitere kunder indenfor i et reelt udstillingslokale? Så kan du leje et Flexlager med glasfacade og adgang til radiatorer samt stikkontakter. Hvis du gerne vil gøre rummet mere indbydende, kan du f.eks. tilføje en sofa, et lille sofabord, en praktisk reol – eller et skab –, en fin bænk eller andre møbler, der matcher dine ønsker og behov.

På denne måde kan du kombinere dine personlige virksomhedsinteresser med vores smarte faciliteter, hvad enten du søger en helt enkel lageropbevaring eller et indbydende udstillingsrum for nye kunder. Vi har den ekstra plads og kapacitet i alle tænkelige former. Fra store og små opbevaringslokaler, kontor og kontorfællesskab til garage eller parkeringspladser.

Udnyt højden i rummet og vær ikke bange for, om noget er for tungt at opmagasinere. Alle vores centre har nemlig palleløftere og rullevogne til fri afbenyttelse. Lej et varelager på det lagerhotel, som passer dit firma bedst – til de bedste priser.

Opbevaringsrum med mange indretningsmuligheder

Værdien af de helt rigtige lagerreoler skal ikke undervurderes. Når du indretter dit lagerrum med henblik på let tilgængelighed og optimal udnyttelse af den ledige plads, kan et godt reolsystem nemlig gøre underværker. Vores reoler er sikre, stabile og kan klare det meste – og gør opbevaringen mere organiseret og lettilgængelig.

Du kan finde alle de nødvendige flyttematerialer i samtlige centre. Vi tilbyder alt fra flyttekasser, silkepapir til indpakningen,
tape til at lukke kasserne, bobleplast til beskyttelse af skrøbelige ting, samt flyttetæpper.

Med fleksibel trailerudlejning hos Pelican, kan du leje en åben eller
lukket trailer – f.eks. en tiptrailer – helt gratis og dermed få en billig
flyttedag. Bestil blot den dag og det tidspunkt der passer dig, samt den ønskede type og størrelse. Ønsker du derimod flytteservice, hvor du slipper for selv at skulle løfte store og tunge genstande, skal du blot informere os om dette, og så får du et godt flyttetilbud, hvor et flyttefirma med professionelle flyttemænd sørger for det hele.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din virksomheds pladsudvidelse – til billige priser.

Ring til os på tlf. 80 20 70 40 – eller skriv en mail – for at høre mere og få svar på alle dine spørgsmål.

Spørgsmål til erhverv?

[email protected]

Luk