Lagerrum med garageport, op til 50 m2

Med et lagerrum med garageport kan du køre helt ind på lageret – bogstavligt talt. Så slipper du for unødvendigt slid og slæb, hvis du har tungt gods, der skal opbevares.

Mangler du et lagerrum, hvor pladsen er rigelig, hvor det er nemt at komme til og fra med tungt gods og med central beliggenhed i og omkring København, så er vores lagerrum med garageport helt sikkert en god løsning. Med gode tilkørselsforhold i bil eller varevogn, kan du let køre helt hen til virksomhedens lagerrum. Og selvom vores rum ligger i niveau med terrænet, er de tørre, frostfri og sikret mod evt. skadedyr, samt naturligvis overvåget at vores moderne alarmsystem, som du finder på alle vores anlæg.

Som erhvervskunde hos Pelican tilbyder vi dig flere fordele. Blandt andre, at du får mulighed for kort opsigelsesfrist og at det er gratis at skalere dit lager op eller ned efter virksomhedens behov. At du har adgang til palleløftere, affaldscontainere, varemodtagelse, pakkeforsendelse med GLS, arbejdsbord m/ gratis kaffe i vores Pelican butikker og mulighed for 24 timers adgang til dit lagerrum.* Og så har vi i øvrigt et ualmindeligt imødekommende og service-minded personale der sørger for, at hjælpe dig med stort og småt i hverdagen.

*Nævnte services findes på udvalgte Pelican centre.

Centre med garager:

Kontakt os for at høre mere