Få et lagerrum i høj kvalitet

Søger du et lager fra 1 m2 op til 50 m2, der er tørt, sikkert og med let adgangsforhold, så er vores standard lagerrum måske løsningen for din virksomhed. Hér får du ikke bare et lagerrum til din virksomhed, men et tempereret rum med sikkerheden i top.

Vores standard lagerrum finder du på alle vores Pelican centre. Et standard lagerrum kan være løsningen, hvis din virksomhed har et midlertidigt behov for lagerplads eller, hvis der er behov for at afprøve fordelene ved en ekstern lagerløsning i en periode.

Som erhvervskunde hos Pelican tilbyder vi dig flere fordele. Blandt andre, at du får mulighed for kort opsigelsesfrist og at det er gratis at skalere dit lager op eller ned efter virksomhedens behov. At du har adgang til palleløftere, affaldscontainere, varemodtagelse, pakkeforsendelse med GLS, arbejdsbord m/ gratis kaffe i vores Pelican butikker og med adgang til dit lagerrum fra kl. 05.30 - 22 hver dag!* Og så har vi i øvrigt et ualmindeligt imødekommende og service-minded personale der sørger for, at hjælpe dig med stort og småt i hverdagen.

*Nævnte services findes på udvalgte Pelican centre.

Kontakt os for at høre mere Se ledige lagerrum