Kontorfællesskab i Gladsaxe – med eller uden lagerrum

Mangler du et kontor til én eller flere medarbejdere, så har vi løsningen på vores kontorfællesskab på Buddingevej 306 i Gladsaxe.

LIGE NU de første 2 måneder GRATIS!

Her tilbyder vi lækre kontorlokaler fra i flotte omgivelser beliggende på 1. salen af vores self storage center i Gladsaxe. Lej lokaler fra 15 m2 og helt op til 380 m2!

Kontorfællesskabet byder på faciliteter som venteområde, køkken, frokoststue samt toiletter.

Vi tilbyder lyse kontorer med flere kontorpladser og god beliggenhed til en attraktiv leje. Du vil blive en del af vores kontorfælleskab i et roligt miljø. Hvis du er interesseret så kontakt os meget gerne, så finder vi en god løsning til dig!

Kontorerne ligger tæt på bus- og togstation samt motorvej. Der medfølger 1 parkeringsplads.

Ligeledes tilbyder vi den unikke mulighed at tilkøbe lagerplads fra 1-50 m2 på samme lokation som kontorerne. Perfekt til den mindre virksomhed, som ønsker kontor og lager tæt på hinanden.

Kontorplads eller separat kontor?

Det tager 2 minutter at gå fra kontoret til det nærmeste busstoppested. Kun 14 minutters gang fra kontoret finder du en god café, med et varieret menukort.
Det nærliggende supermarked gør aftenens indkøb nemt på vejen hjem fra kontoret.

Kontoret er udstyret med gode opbevaringsrum, så du kan gemme alt det væk, som ikke bør ligge fremme på kontoret i dagligdagen. Kontorets alarmsystem beskytter og sikrer dig al inventar.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores spændende og fleksible løsninger, så kontakt os på tlf. 39755003 eller på gladsaxe [at] pelican [dot] dk.

Kontakt os