Hos os er det enkelt og let at finde parkering

Se de mange muligheder for parkering i København og omegn.

Har du også prøvet at bruge lidt for lang tid på at køre rundt og lede efter en enkelt tom parkeringsplads? Med din egen personlige parkeringsplads i eller omkring København slipper du for at bruge tid på at finde parkering. Vi tilbyder en af de bedste muligheder for altid være sikret en plads, når du er i eller nær København.

Fra en pris på kun kr. 369,- om måneden har du mulighed for at leje din egen personlige parkeringsplads på et af Pelicans mange centre med ledige pladser i hovedstadsområdet. Parkeringspladsen er placeret på Pelicans indhegnede område, som er forsynet med videoovervågning, og du har adgang døgnet rundt med din egen personlige kode.

Du bestemmer selv, om det er din bil, trailer, mc, campingvogn eller lignende, som du vil du parkere sikkert hos os. Har du behov for en lukket og tør indendørs parkeringsmulighed, kan vi også tilbyde vores smarte opvarmede P-kælder ved Lyngbyvejen, centralt placeret hos Pelican Self Storage på Østerbro – næsten som at have en privat garage.

Centre med parkeringspladser

Kontakt os for at høre mere om de enkelte steder.

Kontakt os for at høre mere