Opbevaring hos Pelican Self Storage

Find det opbevaringsrum der passer til dine behov

Oplev den højeste kvalitet inden for opbevaring

Hos Pelican går vi op i at kunne levere de bedste opbevaringsrum i København af den højeste kvalitet. Vores rum er tørre, rene og med god belysning i sikre omgivelser. Som kunde kan du derfor trygt opbevare dine egendele uden bekymring, hvad end du er privat eller erhverv.

På vores lokationer står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, og i vores butik kan du købe opbevarings- og flyttematerialer.

Nedenfor kan du se de forskellige typer af opbevaringsrum, som Pelican tilbyder:

Standard opbevaringsrum

Et standard opbevaringsrum er tørt og sikkert med væg-til-væg gulvtæpper. Rummene kan fås fra 1 m2 og op til 50 m2.

Som standard er minimumshøjden 2,7 meter, hvilket gør det nemt at have møbler og genstande opretstående for ekstra plads.

Alt er temperaturreguleret, som gør vores rum ideelle til opbevaring året rundt.

Se ledige rumstørrelser

Drive ups

Har du brug for et lager med direkte tilkørsel? Med et drive up lager kan du nemt køre helt hen til porten og af- og pålæsse varer.

Vores drive ups befinder sig i et lukket og sikret område, som gør det muligt at bruge pladsen foran som arbejdsplads.

Drive ups fås i forskellige varianter fra 13 m2 til 270 m2.. Enkelte har vinduer og eltilslutning, som gør lagerrummene brugbare som værksted, studie eller andet.

Kig efter Drive ups og Drive ups m. vinduer i vores oversigt over rum

Se ledige drive ups

Showrooms

Med et Showroom kan du tage dit opbevaringsrum til nye højder ved at bruge rummet på flere forskellige måder.

Rummene består af en vinduesfacade med dør, hvor der er direkte adgang ud til vejen. Dertil har nogle af rummene også garageport i den modsatte ende, som gør det nemt at komme til med et erhvervskøretøj.

Du kan bruge Showroomet som en butik med en MobilePay betalingsløsning, som et lager med naturligt lys, som et galleri eller studie til kunstneriske projekter, eller noget helt fjerde.

Alle vores Showrooms har har naturligt lys og el.

Showrooms fås i størrelser fra 75 m2 til 160 m2.

På nuværende tidspunkt er vores Showrooms kun tilgængelige på vores Amagerbro lokation. Ring eller send os en mail, så kan du få en rundvisning og høre mere mulighederne ved et Showroom.

Skriv til Amagerbro Ring til Amagerbro

Skabe

På flere af vores lokationer har du mulighed for at leje et skab til mindre ejendele. Med et skab kan du typisk opbevare mellem 4 til 6 flyttekasser og er ideelt hvis du skal på udveksling.

Flere af vores kunder bruger skabe til ejendele som fylder for meget i deres lejligheder, men som skal blive tæt på og nemt kan hentes. Da vi dækker hele Storkøbenhavn, kan du nemt finde en skabsløsning tæt på.

Kig efter Skabe i oversigten over vores rum.

Skabe fås i størrelse på ca. 0,75 m2.

Se ledige skabe

Lager og kontor

På vores Virum lokation har du mulighed for at leje en lager- og kontorsløsning i ét.

Løsningen er ideel, hvis du ønsker et lokale, som både kan bruges til kontorplads og lager. Er du en enkeltmandsvirksomhed og har brug for et sted, er denne løsning ideel.

Lager og kontor har både lys og el.

Lager og kontor fås i størrelser fra 25 m2 til 60 m2.

På nuværende tidspunkt er vores Lager og kontor kun tilgængelige på vores Virum lokation. Ring eller send os en mail, så kan du få en rundvisning og høre mere mulighederne med et Lager og kontor.

Skriv til Virum Ring til Virum

Har din virksomhed brug for et lager eller et kontor?

Du kan bruge en af vores mange opbevaringsrum som ekstra lagerplads til din virksomhed ved at leje gennem Pelican Erhverv.

I takt med at din virksomhed vokser, opstår pladsmangel ofte. Hvis du oplever at mangel på plads i form af kontor- og/eller lagerplads, kan du med fordel leje et lager.

Hos Pelican Self Storage er vi klar til at facilitere din pladsudvidelse ved at tilbyde plads til erhverv. Uanset din profession har vi forskellige typer af rum og løsninger som kan imødekomme ethvert behov.

Vores opbevaringsrum kan fås fra 1 m2 til 160 m2 og med 6 meter til loft som mulighed, er intet er for småt eller for stort. Gennem vores partner eXpress-Flyt tilbyder vi også transport af dine ejendele.

Gå til Pelican Erhverv Se ledige rum til erhverv