Fordele hos Pelican

Opbevaringsrum i topklasse

Et rum skal være rent og indbydende. Derfor tilbyder vi kun opbevaringsrum og lager af højeste kvalitet. Vi gør en dyd ud af løbende at gennemtjekke vores faciliteter, således de bevarer deres høje standard.

Temperaturregulering

Fugt er et af de største syndere til mug eller svamp i opbevarede ting, der ikke står tørt og varmt. Af samme grund har Pelican varmeregulering i langt de fleste opbevaringsrum, så dine ting altid er i samme forfatning.

Høj sikkerhed

Vi gør alt for at opbevare dine ting sikkert og trykt. Derfor er alle vores centre videoovervågede, og kun med en personlig kode eller nøglebrik kan man komme ind på området. Og så er du naturligvis den eneste, der har adgang til dit rum.

Personlig service

Er du i tvivl om rumstørrelse eller alt det praktiske? Vi står klar til at hjælpe dig ved at finde det rigtige løsning til den rigtige pris.

Gratis trailer

Har du krog på bilen, så har vi en trailer klar til dig. Det eneste du skal gøre er at tage kontakt til et af vores centre eller booke traileren online ved at klikke her.

Gratis parkering

Alle vores kunder kan parkere gratis på Pelicans område, når man skal ind til sit opbevaringsrum eller lager. Har du brug for langtidsparkering, kan du læse mere om dette her.

Professionel flytteservice

To professionelle flyttemænd for 949,- i timen fås ikke bedre i hovedstadsområdet. Prisen er dog kun for kunder, der har, eller skal have et opbevaringsrum hos Pelican.


Fordele for virksomheder

Varemodtagelse

Der er mulighed for at lave en aftale med vores personale om at tage imod leverancer til dit lager, når du ikke selv er til stede. Hør mere ved at kontakte personalet på din lokale Pelican.

Kort opsigelsesfrist

Som erhvervskunde er du ikke bundet til lange lejeaftaler. Uanset hvor stort et lager du lejer hos os, kan du opsige dit det i den samme måned, hvis dit opsiges inden d. 15. i måneden.

Affaldshåndtering

Har du brug for at komme af med pap eller emballage? På udvalgte centre har du mulighed for at få adgang til store affaldscontainere. Så sparer du turen forbi genbrugsstationen. Hør mere om servicen ved at ringe på 39 75 50 10.

Nem af- og pålæsning

Plads er vigtig ved af- og pålæsning af varer. Derfor har vi loading areas på alle vores centre, således vores kunder hurtigt og nemt kan få deres varer ind og ud af deres lagerenheder.

Gratis palleløfter og vogne

Skal du flytte tunge ting ind og ud af dit lager, kan du i butikken låne en palleløfter eller vogn.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af